IMG_1845
30
IMG_1880
ASN LOGO

Huaian ASN Médis téknologi Co., Ltd.

kami produsén inovatif anu ngahususkeun kana hasil panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan. Huaian ASN Médis Téhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2012. Kusabab didirikeunana, éta parantos damel bareng sareng paguron luhur sareng paguron luhur pikeun narabas téknologi dina lapangan palastik orthopedic ngalangkungan kombinasi produksi, studi, sareng panilitian anu caket.

ASN LOGO

Saatos mangtaun-taun usaha teu henti, Huaian ASN Médis Téhnologi Co., Ltd. ayeuna parantos janten pabrik kelas munggaran pita Orthopedic Casting sareng splints di nagara éta. Kami salawasna taat kana kabijakan kualitas desain anu taliti, produksi anu taliti, jasa anu sumanget, narékahan pikeun kelas hiji, ngamajukeun pamekaran ku téknologi. Kami salawasna taat kana filsafat bisnis kaikhlasan sareng kapercayaan, sareng win-win antara host sareng klien. Kami nganggap kualitas salaku kahirupan perusahaan, sareng balikkeun masarakat sareng produk anu saé kalayan harga murah. Balik ka pangguna!

Perusahaan gaduh 15 patén-patén milik nyalira sareng nyatakeun pikeun perusahaan téknologi luhur bangsa.

Kami gaduh sertifikasi sistem ISO 13485, sertifikasi CE CE, sertifikasi FDA AS sareng ngiringan seueur pameran dagang ageung di bumi sareng di mancanagara unggal taun.

Parusahaan urang utamina ngahasilkeun produk dipaténkeun sapertos Orthopedic Casting tape, kaset perbaikan, sareng pipa pelindung pipa minyak bumi. Kami ngimpor peralatan sareng bahan sareng terus ngembangkeun produk anyar. Produk perusahaan diékspor ka langkung ti 20 nagara kalebet Amérika Serikat, Kanada, Jérman, Inggris, Italia, Mesir sareng India. Dina hal jasa produk, tim layanan purna jual anu didédikasikeun pikeun ngagentos hariwang konsumén. Dina jalan pangwangunan ka hareup, perusahaan nuturkeun prinsip anu nyayogikeun nasabah kalayan produk anu pangsaéna, nyampurnakeun produk sareng jasa, sareng mayar konsumén anu anyar sareng anu lami.

ASN LOGO

Pameran panganyarna

Kami parantos ilubiung dina seueur paméran internasional. Anjeun tiasa mariksa inpormasi paméran anu parantos kami ilubiung sateuacanna.

231
sdr
cof
3
ptr
9
8