• Laundry Magnesium

    Magnésium binatu

    1. Ngaleungitkeun bau anu teu raoseun tina binatu garing di jero rohangan !!

    2.Miceun kapang sareng kokotor tina kendang mesin cuci !! (Saatos 2-3 minggu panggunaan sadidinten)

    3.Miceun kokotor tina selang solokan !!

    4. Tiasa dianggo langkung ti 300 kali (sakitar sataun).

    5. Cabut magnésium tina jaring saatos 300 kali sareng gunakeun di kebon atanapi pot kembang. Kusabab éta penting pisan pikeun fotosintésis, magnésium ngahudangkeun pepelakan!

    Kagunaan: Dianggo salaku produk bantu pikeun deodorizing, beberesih sareng sterilisasi binatu tina katun, linen sareng serat sintétik.

  • Hoof Casting Tape

    Tape Casting Hoof

    Pita casting hoof mangrupikeun bahan casting unik anu dirancang kalayan pasipatan khusus pikeun aplikasi dina cangkang kuda. Teu sapertos casting orthopedic dina pita casting hoof na ngagaduhan résin résin anu langkung luhur, anu nampung tahan tahan haus. Tape casting atap ogé ngagaduhan pola anyaman khusus anu ngamungkinkeun pikeun malleability bahan casting kana hoof.

    Métode bungkus pita hoof casting sareng bahan substrat ngadukung tempat gagalna kuku ogé akibat gagalna témbok sapertos, panyakit garis bodas, suar, sareng sol ipis.

  • Crepe Elastic Bandage

    Perban elastis Crepe

    Crepe elastis Perban ngagaduhan tékstur lemes, élastisitas tinggi sareng perméabilitas hawa anu saé, anu tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng nyegah pembengkakan dahan.

    Spésifikasi:

    1. Bahan: 80% katun; 20% spandex

    2. Beurat: g / ㎡: 60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

    3. Klip: nganggo atanapi nganggo klip anjeun, klip pita elastis atanapi klip band logam

    4. Ukuran: panjang (manteng): 4m, 4.5m, 5m

    5. Lebar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

    6. Pakét blastik: masing-masing dipak dina sélopana

    7. Catetan: spésifikasi pribadi sabisa salaku pamundut konsumén

  • Tubular Bandage

    Perban tubular

    Perban elastis tubular gaduh seueur kagunaan sareng aplikabilitas anu saé. Éta tiasa dianggo dina bagian awak mana waé. Kalayan struktur jaringan anu unik sareng modeu operasi na, tiasa caket pisan kana awak pasién.

    • Anggo rupa-rupa: Dina poli lapis perban dibereskeun, perban gypsum, perban bantu, perban komprési sareng splicing kayu lapis salaku palapis.

    • tékstur lemes, nyaman, kasaluyuan. Teu aya deformasi saatos sterilisasi suhu luhur

    Gampang dianggo, diseuseup, éndah sareng gen-erous, henteu mangaruhan kahirupan sadidinten.

  • Waterproof Padding

    Padding Waterproof

    Pad waterproof mangrupikeun produk pangénggalna anu dikembangkeun ku perusahaan urang, kalayan efisiensi tahan cai anu luhur, élastisitas anu saé sareng raos kulit anu raoseun. Hayu anjeun yakin mandi.

    Fitur: waterproof, lemes, nyaman, panas-insulasi

    Aplikasi: orthopedics, bedah

    Katerangan: Padding waterproof mangrupikeun produk bantu tina perban plester / casting casting kanggo nyegah kulit pasién tina ruksak nalika perban plester / casting ngalebetkeun.

  • Padding

    Padding

    Pad tahan cai mangrupikeun panambah kana perban moyok pikeun nyegah tina ngarusak kulit pasién nalika padet, éta tiasa napas, élastis, lemes sareng raoseun pikeun kulit.

    Fitur: lemes, nyaman, panas-insulasi

    Aplikasi: orthopedics, bedah

    Katerangan: Waterproof padding mangrupikeun produk bantu tina perban plester / casting casting kanggo nyegah kulit pasién tina rusak nalika plaster / casting bandage solidify.

  • Crutch

    Kruk

    Kruk ieu Nganggo profil aluminium kakuatan tinggi kualitas luhur, henteu pernah keyeng, oksidasi permukaan ngagiling prosés anu pas. Nguatkeun pipa tengah, nyayogikeun dukungan anu saé.

    Sponge foaming axillary sareng sasalaman, hayu nganggo langkung raoseun, desain khusus pipa, nyayogikeun aman anu langkung saé, tabung nganggo selang karét nyingkahan gesekan logam ngirangan gesekan sareng gema sora.

    Bantal karét antiskid, nyayogikeun kamampuan gesekan taneuh anu saé, gasket logam Tibét jero, nguatkeun daya tahanana, tiasa tiasa diatur tinggi, cocog pikeun jangkungna anu béda.

  • Orthopedic Casting tape

    Tipe casting Orthopedic

    Tape Casting Orthopaedic kami, henteu aya pelarut, ramah ka lingkungan, gampang dioperasikeun, gancang curing, kinerja ngawangun anu saé, beurat enteng, teu karasa luhur, tahan cai, bersih sareng higienis, radiolucence sinar-X anu saé pisan: Sinaran sinar-X anu hadé ngajantenkeun merenah pikeun nyandak poto sinar-X sareng mariksa penyembuhan tulang tanpa ngaleupaskeun perban, atanapi moyok kedah nyabut éta.

1234 Teras> >> Halaman 1/4