Tentang Kami

Huaian ASN Médis Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan inovatif ngahijikeun R&D, desain sareng produksi. Ngagaduhan 15 patén nyalira sareng nyatakeun perusahaan berteknologi tinggi. Éta ngagaduhan sertifikasi sistem ISO 13485, sertifikasi CE CE, sertifikasi FDA AS, sareng ngiringan seueur pameran perdagangan luar negeri anu ageung unggal taun. Éta utamina ngahasilkeun produk anu dipaténkeun sapertos perban médis anyar, perban perbaikan, sareng perban pelindung pipa minyak bumi.