Kumaha cara nganggo pita Orthopedic Casting

1. Benerkeun bagian anu cilaka sareng bungkus ku kapas padding;

2. Buka kantong bungkus témpél teras lebetkeun perban kana cai dina suhu kamar 20~ 25sakitar 4 ~ 8 detik;

3. kapaksa meres kaluar cai, hiji gulung kedah dianggo pikeun ngabongkar gulungan anu sanésna supados teu kabongkar sareng dikerasan sateuacanna;

4. Tatu Spiral, 1/3 atanapi 1/2 tumpang tindih ku 6-9 lapisan;

5. Kencangkan gulung pikeun ningkatkeun pidangan antara lapisan, tapi gulungan henteu kedah ketat teuing, supados henteu mangaruhan sirkulasi getih. Dimimitian solidify dina 8-15 menit;

6, saatos ganti baju di perban di luar pencét knead layer sareng lapisan sapinuhna kabeungkeut;

7. Saatos perban dibungkus, tiasa garing ku pengering rambut listrik upami baseuh;

8.Scalpel sareng ragaji listrik tiasa dianggo nalika nyoplokkeun.

Catetan:
1. Operator kedah nganggo sarung tangan pikeun nyegah résin poliuretan tina nempel kana kulit.
2. Buka hiji bungkus sakaligus sareng langsung dianggo. Entong muka langkung ti hiji paket dina waktos anu sami, supados henteu mangaruhan kakuatanana.
3. Nalika ngangkut sareng neundeun, perhatoskeun kantong bungkus supados henteu bocor hawa pikeun nyingkahan pengerasan produk.
4. Upami masalah kualitas kajantenan, mangga kontak ka pabrikan atanapi agén dina waktosna.


Waktos Post: Sep-11-2020