Biro Élmu Téhnologi sareng Distrik Huaian sumping ka perusahaan kami pikeun ngabimbing padamelan éta

Jeremy Guan, pimpinan umum Huaian ASN téknologi médis CO., LTD masihan patugas anu relevan pikeun Biro Téhnologi Distrik Huai'an anu sumping ka perusahaan kami pikeun panilitian sareng panilitian anu disambut pisan Dina tanggal 26 Agustus. Pamingpin anu aya hubunganana sareng Biro Teknologi ngupingkeun bubuka produksi sareng pamekaran perusahaan urang, nganjang ka lokakarya produksi perusahaan kami sareng langkung terang ngeunaan inovasi independen perusahaan kami, panilitian ilmiah sareng pamekaran, bakat panilitian ilmiah sareng sajabina.

Saatos ngupingkeun kaayaan parusahaan urang, aranjeunna ngagaduhan rapat sareng manajer umum perusahaan kami Jeremy Guan sareng jalma-jalma jawab di departemén perusahaan anu relevan pikeun ngartos kasusah perusahaan urang dina inovasi sareng pamekaran sareng Naon jasa sanés anu diperyogikeun ku perusahaan ti pamaréntah, supados perusahaan tiasa langkung ningkatkeun kamampuan inovasi téhnologisna sareng ngamajukeun pamekaran inovasi téknologi.

Atas nami perusahaan, General Manager Jeremy ngabagéakeun para pamimpin Biro Téhnologi Distrik sareng ngahaturkeun nuhun kana pangrojongna anu kuat. Jeremy nyarios yén prestasi ASN Médis ayeuna henteu tiasa lepas tina kabijakan preferensi bangsa pikeun wirausaha sareng dukungan ilmiah sareng téknologi, ogé perawatan jangka panjang sareng bantuan departemén pamaréntah, anjeunna ngaharepkeun departemén pamaréntah di sadaya tingkatan tiasa teras-terasan ngadukung ASN Médis janten langkung ageung sareng kuat, urang bakal tetep kerja keras pikeun masihan kontribusi anu langkung ageung pikeun kamakmuran ékonomi lokal.

Pamingpin Biro Élmu sareng Téhnologi Kabupatén sacara lengkep negeskeun pamekaran karya ilmiah sareng téknologi perusahaan urang sareng ngarepkeun ASN Médis tiasa ngusahakeun terus-terusan ngalakukeun langkung seueur proyek sareng ngahontal langkung hasilna.

Jalma anu tanggung jawab departemén anu aya hubunganana sareng perusahaan kami ngiringan nganjang pikeun panyilidikan.


Waktos Post: Sep-22-2020