Témpél casting diwangun ku sababaraha lapisan fiberglass khusus anu diréparasi résin.

1.Teu karasa luhur sareng beurat enteng: Teu karasa belut saatos nyageurkeun mangrupikeun 20 kali tibatan plaster tradisional. Fitur ieu mastikeun fiksasi anu dipercaya sareng mantep saatos leres direset. Bahan fiksasi alit sareng beuratna hampang, sami sareng 1/5 tina beurat moyok sareng 1/3 tina kandelna anu tiasa ngajantenkeun daerah anu kapangaruhan kirang beurat, ngirangan beban dina latihan fungsional saatos fiksasi, ngagampangkeun sirkulasi getih sareng ngamajukeun penyembuhan.

2. Perméabilitas hawa porous tur alus: Perban nganggo benang atah kualitas luhur sareng téknologi anyaman bolong unik anu ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé.

3.Laju ngeraskeun gancang: prosés pengerutan perban gancang. Éta mimiti ngégél 3-5 menit saatos muka bungkus sareng tiasa ngirangan beurat dina 20 menit sedengkeun perban moyok peryogi sakitar 24 jam pikeun pinuh nguatkeun sareng nanggung beurat.

4. Transpansi sinar-X anu saé pisan: Perban ngagaduhan perméabilitas radiasi anu hadé sareng épék sinar-X jelas anu ngabantosan dokter pikeun ngartos panyembuhan anggota awak anu kapangaruhan iraha waé dina prosés pangobatan.

5.Résistansi cai anu saé: Saatos perban dieraskeun, permukaan na rata sareng tingkat nyerep Uap 85% langkung handap tina moyok. Komo upami anggota badan anu kakeunaan kakeunaan cai, éta sacara efektif tiasa mastikeun yén daérah anu kajantenan garing.

6. Gampang dioperasikeun, fleksibel, palastik alus

7.Kanyamanan sareng kaamanan: A. Kanggo dokter, (bagéan lemes gaduh kalenturan anu langkung saé) fitur ieu ngajantenkeun merenah sareng praktis pikeun dokter pikeun ngalamar. B. Kanggo pasién, perban ngagaduhan kontraksi alit sareng moal ngahasilkeun gejala teu raoseun tina sesah kulit sareng peurih saatos perban plester janten garing.

8.Rupa-rupa aplikasi: fiksasi éksternal orthopedic, orthopaedics pikeun orthopedics, alat-alat fungsional bantu pikeun prostheses sareng alat-alat pendukung. Stent pelindung lokal di departemen kaduruk.


Waktos Post: Sep-22-2020