ngalereskeun tape

Pedaran pondok:

Pita fix gampang digunakeun, gampang dibabawa, ampir teu aya ketegangan nalika nyebar, curing cai gancang atanapi penyembuhan alami anu lambat dina hawa, henteu bau, henteu toksik, henteu gampang dibakar, kuat sareng awét, cai sareng paling pelarut kimia sareng bahan bakar, résistansi maké mékanis, résistansi korosi, insulasi tinggi, bentukna sawenang-wenang, jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

 • Katalis: Cai

 • Résin résin: Poliurétana

 • Résistansi Panas: 180 ° C

 • Tekanan: 2175 PSI

 • Beungkeut: Tambaga pipa, PVC, polipipe, logam, fiberglass

 • Atur Waktos: 20-30 menit, set handapeun cai

 • Résistansi kimia: Kaseueuran kimia sareng bahan bakar

 1. Nolak hawa tiis sareng panas

 2. Gampang dilarapkeun, henteu aya campuran atanapi beberesih

 3. Résistan kana cai, asam, uyah, atanapi organik taneuh

 4. Tiasa diterapkeun dina jero cai atanapi ka permukaan baseuh

 5. gancang, palapis pelindung jangka panjang, siap pikeun layanan saharita

 6. Henteu-toksik sareng ditarima pikeun jalur cai portabel

20

Data Téknis

 ♦ Kahirupan anu tiasa dianggo: 2-3 menit, gumantung kana suhu cai sareng pipa

  ♦ Waktu pangubaran intial: 5 menit

  ♦ Waktu tamba sapinuhna: 30 menit

  ♦ karasa D D: 70

  ♦ Kakuatan tarik: 30-35Mpa

  ♦ Modulus tarik: 7.5Gpa

  ♦ Suhu jasa maksimal: 180 ° C

  ♦ tahan tekanan: 400 psi (mnt bungkus 15 lapis di daérah retak / bocor)

Aplikasi

1. Sakali daérah anu bocor diidéntifikasi, pareuman pipa anu aya hubunganana atanapi selang langsung. Nyiapkeun permukaan ku cle aning sareng roughening pipa.

2. Lebetkeun sarung tangan latex. Larapkeun Steel Putty kana situs kabocoran sareng kapang. 

3. Buka kantong foil sareng beuleumkeun perban dina cai tawar sedeng 5 ~ 10 detik. Sakabéh eusi kedah dianggo sakali bungkus dibuka. 

4. Larapkeun di sakitar daérah anu rusak ngalegaan dugi ka 50mm boh sisi kabocoran pikeun mastikeun sinyalna lengkep.

5. Nalika curing dimimitian sakali dicandak kaluar tina cai. Nalika dibungkus, tarik unggal lapisan pageuh ku ngagunakeun panangan anjeun pikeun nyetak sareng peres lapisan na 

babarengan. Teruskeun tindakan ieu salami sareng saatos réngsé. 

Pakét & Pengiriman

Pakét: Bungkus karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK