Perban elastis Crepe

Pedaran pondok:

Crepe elastis Perban ngagaduhan tékstur lemes, élastisitas tinggi sareng perméabilitas hawa anu saé, anu tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng nyegah pembengkakan dahan.

Spésifikasi:

1. Bahan: 80% katun; 20% spandex

2. Beurat: g / ㎡: 60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

3. Klip: nganggo atanapi nganggo klip anjeun, klip pita elastis atanapi klip band logam

4. Ukuran: panjang (manteng): 4m, 4.5m, 5m

5. Lebar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

6. Pakét blastik: masing-masing dipak dina sélopana

7. Catetan: spésifikasi pribadi sabisa salaku pamundut konsumén


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

1. Bahan: 80% katun; 20% spandex

2. beurat: g /60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

3. Klip: nganggo atanapi nganggo klip anjeun, klip pita elastis atanapi klip band logam

4. Ukuran: panjang (manteng): 4m, 4.5m, 5m

5. Lebar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

6. Bungkus plastik: masing-masing dibungkus dina sélopéna

7. Catetan: spésifikasi pribadi sabisa salaku pamundut pelanggan

Spésifikasi

Spésifikasi

Paking (puluhan / CTN)

Ukuran Ctn

5CMX4.5M

60

43X32X34CM

7.5CMX4.5M

40

43X32X34CM

10CMX4.5M

30

43X32X34CM

15CMX4.5M

20

43X32X34CM

Pakét & Pengiriman

Pakét: Bungkus karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express

FAQ

1.Q: Naha anjeun tiasa ngenalkeun nagara mana anu parantos anjeun damel babarengan?

A: Perban Kohesif kami ngan ukur dijual di luar negeri, perusahaan olahraga, tim olahraga, agénsi terapi sareng pusat kecantikan anu utama kami

konsumén.

2.Q: Naha urang tiasa gaduh logo perusahaan nyalira dina kasét / inti jero / kertas pelepasan / kotak?

A: Leres, éta sayogi, karya seni masing-masing disambut.

3.Q: Dupi urang mesen perban kirang ti MOQ?

A: Upami jumlah na leutik, biayana bakal luhur. Janten henteu kunanaon upami anjeun hoyong gaduh jumlah sakedik, tapi hargana bakal dihitung deui.

4.Q: Numutkeun rencana produksi pabrik anjeun, sabaraha lami tanggal pangirimanna paling gancang?

A: waktos pangiriman panggancangna dina saminggu. Waktos pangiriman pangpanjangna ngeunaan 30 dinten.

Éta gumantung kana susunan produksi bengkel kami sareng pajeulitna produk.

5.Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

A: tangtosna. Upami anjeun hoyong didatangan pabrik kami, mangga ngahubungan kami pikeun janji. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami