Tipe casting Orthopedic

Pedaran pondok:

Tape Casting Orthopaedic kami, henteu aya pelarut, ramah ka lingkungan, gampang dioperasikeun, gancang curing, kinerja ngawangun anu saé, beurat enteng, teu karasa luhur, tahan cai, bersih sareng higienis, radiolucence sinar-X anu saé pisan: Sinaran sinar-X anu hadé ngajantenkeun merenah pikeun nyandak poto sinar-X sareng mariksa penyembuhan tulang tanpa ngaleupaskeun perban, atanapi moyok kedah nyabut éta.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bahan atah

Produk ieu didamel tina fléksibel flain knit lawon tape jenuh ku poliurétana anu diaktipkeun cai.

Saatos diaktipkeun ku cai, Éta tiasa nyiptakeun struktur kaku kalayan luhur kamampuan anti bending sareng anti-manjangan, sareng tahan kimia.

Fitur:

Cetakan gancang:

Éta mimiti kapang dina 3-5 menit saatos muka bungkus sareng tiasa ngirangan beurat saatos 20 menit. Tapi perban moyok peryogi 24 jam kanggo konkrit lengkep.

Teu karasa luhur sareng beurat enteng: 

Langkung ti 20 kali langkung sesah, 5 kali langkung énggal sareng nganggo kirang ti perban plester tradisional.

Perméabilitas hawa anu saé: Struktur jaring rajutan anu unik ngajantenkeun perban seueur liang dina permukaan pikeun ngajaga ventilasi hawa anu saé sareng nyegah beueus kulit, panas & pruritus.

Sinaran sinar-X anu hadé:

Sinar radiasi sinar-X anu hadé ngajantenkeun merenah pikeun nyandak poto sinar-X sareng mariksa penyembuhan tulang tanpa ngaleupaskeun perban, atanapi moyok kedah ngaleupaskeun.

Tahan cai:

Uap anu diserep persen 85% kirang tina perban moyok, bahkan dina kaayaan pasién anu noél cai, mandi, éta tetep tiasa garing dina bagian anu cilaka.

Lingkungan ramah:

Bahanna ramah lingkungan, anu henteu tiasa ngahasilkeun gas anu tercemar saatos diduruk.

Operasi saderhana:

Operasi temprature kamar, waktos anu singget, fitur cetakan anu saé.

Pitulung mimiti:

Tiasa dianggo pertolongan pertama.

Spesifikasina

NO. Ukuran (cm)  Ukuran karton (cm)  Ngepak   Pamakéan
2 IN  5.0 * 360 63 * 30 * 30 10gulung / kotak, 10 kotak / ctn Pigeulang Childrens, ankles, jeung leungeun jeung suku
3 IN 7,5 * 360 63 * 30 * 30 10gulung / kotak, 10 kotak / ctn Suku anak sareng tungkak, leungeun sareng pigeulang déwasa
4 IN  10.0 * 360 65.5 * 31 * 36 10gulung / kotak, 10 kotak / ctn Suku anak sareng tungkak, leungeun sareng pigeulang déwasa
5 IN  12.5 * 360 65.5 * 31 * 36 10gulung / kotak, 10 kotak / ctn Panangan sareng suku déwasa
6 IN 15.0 * 360 73 * 33 * 38 10gulung / kotak, 10 kotak / ctn Panangan sareng suku déwasa

Pakét & Pengiriman

Paking: 10gulung / kotak, 10 kotak / karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express

FAQ

• Naha kuring kedah nganggo sarung tangan nalika nanganan fiberglass?

Leres. Nalika gentian kaca kontak sareng kulit éta tiasa nyababkeun iritasi.

• Kumaha anjeun kéngingkeun pita fiberglass tina panangan / ramo anjeun?

Anggo Polandia kuku anu berbasis ACETONE di daérah anu kapangaruhan kanggo nutup pita fiberglass.

• Naha pita Fiberglass tahan cai?

Leres! Pita Fiberglass tahan cai. Nanging, padding sareng stockinette kanggo pakét cor anu henteu tahan cai henteu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami