Orthopedic Splint

Pedaran pondok:

Orthopaedic Splint, splint fracture, splint kalayan waktos immersion pondok sareng kakuatan tinggi, beurat enteng, perméabilitas cahaya, perméabilitas hawa, gampang dioperasikeun, nyaman, waktos curing gancang, perméabilitas hawa anu saé, teu aya lebu, antibakteri sareng deodorisasi, sababaraha spésifikasi, gampang pikeun ngabongkar.

Curing Speed ​​It ossifying dina 3-5 menit saatos muka bungkus sareng tiasa ngirangan beurat saatos 20 menit, Tapi perban moyok peryogi 24 jam kanggo kongkrit pinuh.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

• Operasi saderhana Operasi suhu kamar, waktos anu singget, fitur cetakan anu saé.

• Teu karasa luhur & beurat enteng 20 kali heuras tibatan perban moyok; bahan hampang sareng teu nganggo perban plester; beurat na nyaéta plaster 1/5.

• Lacunary (seueur struktur liang) pikeun ventilasi anu hadé Struktur bersih rajutan anu unik pastikeun ventilasi hawa anu saé sareng nyegah beueus kulit sareng panas & pruritus.

• Curing Speed ​​It ossifying dina 3-5 menit saatos muka bungkus sareng tiasa ngirangan beurat saatos 20 menit, Tapi perban moyok peryogi 24 jam kanggo kongkrit pinuh.

• Proyeksi Sinar-X anu saé Kamampuan penetrasi sinar-saé anu hadé ngajantenkeun poto X-ray sacara jelas tanpa nyabut perban, tapi perban moyok kedah dipiceun pikeun pamariksaan sinar-x.

• Kualitas waterproofing anu saé Persén anu diserep Uap 85% langkung alit tibatan perban moyok, Bahkan pasién ngarampa kaayaan cai, éta tetep tiasa garing dina posisi cilaka.

• Nyaman & aman pikeun pasién / dokter Bahan ramah pikeun operator sareng éta henteu janten tegangan saatos konkrit.

• Bahan anu ramah lingkungan anu ramah lingkungan, anu henteu tiasa ngahasilkeun gas anu tercemar saatos peradangan.

Pakét & Pengiriman

NO. Ukuran (cm)  Ukuran karton (cm)  Ngepak
ASN312  7.5 * 30 64x49x44cm 20unit / kotak, 6 kotak / ctn
ASN335 7,5 * 90 64x49x44cm 10unit / kotak, 6 kotak / ctn
ASN415 10.0 * 40 64x49x44cm 20unit / kotak, 6 kotak / ctn
ASN420 10.0 * 50 64x49x44cm 10unit / kotak, 6 kotak / ctn
ASN430 10.0 * 75 64x49x44cm 10unit / kotak, 6 kotak / ctn
ASN530 12.5 * 75 55x49x44cm 10unit / kotak, 4 kotak / ctn
ASN545 12.5 * 115 55x49x44cm 10unit / kotak, 4 kotak / ctn
ASN630 15.0 * 75 55x49x44cm 10unit / kotak, 4 kotak / ctn
ASN645 15.0 * 115 55x49x44cm 10unit / kotak, 4 kotak / ctn

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami