Perban tubular

Pedaran pondok:

Perban elastis tubular gaduh seueur kagunaan sareng aplikabilitas anu saé. Éta tiasa dianggo dina bagian awak mana waé. Kalayan struktur jaringan anu unik sareng modeu operasi na, tiasa caket pisan kana awak pasién.

• Anggo rupa-rupa: Dina poli lapis perban dibereskeun, perban gypsum, perban bantu, perban komprési sareng splicing kayu lapis salaku palapis.

• tékstur lemes, nyaman, kasaluyuan. Teu aya deformasi saatos sterilisasi suhu luhur

Gampang dianggo, diseuseup, éndah sareng gen-erous, henteu mangaruhan kahirupan sadidinten.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

• Anggo rupa-rupa: Dina poli lapis perban dibereskeun, perban gypsum, perban bantu, perban komprési sareng splicing kayu lapis salaku palapis.

• tékstur lemes, nyaman, kasaluyuan. Teu aya deformasi saatos sterilisasi suhu luhur

Gampang dianggo, diseuseup, éndah sareng gen-erous, henteu mangaruhan kahirupan sadidinten.

Indikasi

Pikeun pangobatan, saatos perawatan sareng pencegahan kambuh damel sareng cilaka olahraga, saatos perawatan ruksakna urat varikos sareng operasi ogé pikeun terapi kakurangan urat.

Kauntungannana

Élastisitas tinggi, bisa dicuci, disterilkeun.

Extensibility nyaéta ngeunaan 180%.

Perban komprési elastis permanén perban sareng régang tinggi pikeun komprési anu tiasa dikendalikeun.

Pakét & Pengiriman

Pakét: Bungkus karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik kalayan lisénsi ékspor

Q: Kumaha upami istilah pamayaran compamy anjeun?

A: Kami nampi setoran 30%, sareng kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman.

Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

1. Urang hormat nawiskeun anjeun sampel. Klién énggal diharepkeun mayar biaya kurir sareng conto, muatan ieu bakal dikirangan tina pamayaran kanggo tatanan resmi.

2. Ngeunaan biaya kurir: anjeun tiasa ngatur jasa RPI kana Fedex, UPS, DHL, TNT, sareng anu sanésna supados sampel dikumpulkeun; atanapi ngawartosan kami rekening kempelan DHL anjeun. Maka anjeun tiasa mayar angkutan barang langsung ka perusahaan operator lokal anjeun.

Q: Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

A: "Kualitas anu diutamakeun. Kami salawasna ngagantungkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir:

1). Sadaya bahan baku anu urang anggo ramah lingkungan;

2). Pagawe cerdas miara unggal detil dina nanganan prosés ngahasilkeun sareng ngarangkep;

3). Jurusan Kontrol Kualitas jawab khusus pikeun pamariksaan kualitas dina unggal prosés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami