Sarung Nitril

Pedaran pondok:

Pasihan tangan lapisan panyalindungan tambahan ku Sarung Tangan Nitrile Bebas Jaradi. Sarung tangan anu tiasa dianggo nawiskeun kakuatan anu dipercaya sareng ketangkasan nyaman anu sampurna pikeun naon waé tina persiapan makanan sareng padamelan otomotif dugi ka aplikasi industri, kebersihan, atanapi sanitasi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Pasihan tangan lapisan panyalindungan tambahan ku Sarung Tangan Nitrile Bebas Jarawat. Sarung tangan anu tiasa dianggo nawiskeun kakuatan anu dipercaya sareng ketangkasan nyaman anu sampurna pikeun naon waé tina persiapan makanan sareng padamelan otomotif dugi ka aplikasi industri, kebersihan, atanapi sanitasi. 

Spésifikasi

Bahan Nitril
Jenis bubuk, bubuk gratis
Warna Bodas, Biru, sakumaha anu dipénta
Ukuranna S, M, L, XL, Ukuran rata-rata
Sértipikasi CE, FDA, ISO
Aplikasi Rumah Sakit, industri Pangan, Laboratorium, jst.
Palabuhan Qingdao, Shanghai, Ningbo, Lianyungang, jst.

Naha anjeun peryogi Sarung Tangan Nitrile Pakai?

01

1. Sarung tangan nitril tingkat industri nawiskeun élastisitas anu hadé, résistansi tusukan, sareng résistansi kimia. Nitrile nganteurkeun tingkat kanyamanan nandingan lateks.

2. Sarung tangan disposable bébas latéks cocog pikeun anu alérgi kana lateks karét alam. Éta sayogi dina ukuran sedeng, ageung.

1. Gampang ditunda, elastis anu saé sareng henteu bau.

2. Lemes nyayogikeun kanyamanan anu unggul sareng pas alami.

3. Cocog sareng boh panangan, ambidextrous sareng disposable.

4. Teu aya résidu kimia.

FAQ

Q1. Naon cara ngarangkep anjeun?

A: Biasana, urang ngepak barang dina 10 pasang per polybag, 100 pasang atanapi 200 pasang per master karton. Sareng tangtosna, anjeun tiasa ngaropea cara pengepakan.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?

A: T / T, L / C, D / A, D / P jeung sajabana.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU jeung sajabana.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Biasana, éta bakal nyandak 30 ka 60 dinten saatos nampi setoran Waktos pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngatur produksi numutkeun conto?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. 

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?

A: Upami kuantitasna alit, sampelna bakal gratis, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?

A: Urang jaga kualitas saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun; sareng kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng kami tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK