Sarung tangan PVC

Pedaran pondok:

Sarung tangan PVC nyayogikeun panyalindungan anu cekap ngalawan asam sareng basa anu langkung kuat ogé uyah, alkohol sareng larutan cai anu ngajantenkeun jinis ppe panangan ieu cocog pikeun tugas-tugas anu ngalibatkeun nanganan jinis bahan ieu atanapi nalika nanganan objék dina baseuh.

Vinil mangrupikeun bahan sintétik, non-bio-degradable, bébas protéin anu didamel tina polivinil klorida (PVC) sareng palastik. Kusabab vinil sarung tangan sintétik sareng non-biodegradable, aranjeunna gaduh umur rak langkung lami tibatan sarung lateks, anu sering ngamimitian ngarobih kana waktos.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Sarung tangan PVC nyayogikeun panyalindungan anu cekap ngalawan asam sareng basa anu langkung kuat ogé uyah, alkohol sareng larutan cai anu ngajantenkeun jinis ppe panangan ieu cocog pikeun tugas-tugas anu ngalibatkeun nanganan jinis bahan ieu atanapi nalika nanganan objék dina baseuh.

Vinil mangrupikeun bahan sintétik, non-bio-degradable, bébas protéin anu didamel tina polivinil klorida (PVC) sareng palastik. Kusabab vinil sarung tangan sintétik sareng non-biodegradable, aranjeunna gaduh umur rak langkung lami tibatan sarung lateks, anu sering ngamimitian ngarobih kana waktos.

Spésifikasi

Produk

Sarung Vinil Pakai

Bahan 

PVC polvinil klorida

Kelas

Kelas industri, Médis sareng Pangan

Warna

Jelas, Bodas, Biru, Koneng jsb.

Spésifikasi

Bubuk Gratis atanapi Bubuk

Beurat

M4.0 +/- 0.3g M4.5 +/- 0.3g M5.0 +/- 0.3g M5.5 +/- 0.3g

Ukuranna

S, M, L, XL 9 inci

Lebar (mm)

XS

75 ± 5

S

85 ± 5

M

95 ± 5

L

105 ± 5

XL

115 ± 5

Témbok kandel-hiji (mm)

Ramo

≥0.08

Korma

≥0.08

Perpanjangan nalika istirahat (%)

20320

Kakuatan tarik (Mpa)

≥14

Angkatan di istirahat (N)

≥6

001

1. Bubuk gratis atanapi bubuk

2. Laté bébas, bahan Vinil

3. Henteu alérgi

4. Henteu-toksik, henteu bahaya sareng henteu bau

5. Simbidextrous, kalayan pasisian ngagulung

6.Lembut sareng ketebalan seragam

7. Résistansi kana Bahan Kimia

FAQ

Q1. Naon syarat pembayaran anjeun?

A: T / T, L / C, D / A, D / P jeung sajabana.

Q2. Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU jeung sajabana.

Q3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

A: Biasana, éta bakal nyandak 30 ka 60 dinten saatos nampi setoran Waktos pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Q4. Dupi anjeun ngatur produksi numutkeun conto?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. 

Q5. Naon kabijakan conto anjeun?

A: Upami kuantitasna alit, sampelna bakal gratis, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK