Anti coronavirus (COVID-19) Médis & Pakai Masker Wajah Bedah 3ply

Pedaran pondok:

* Pakai Topeng Panon Kauntungan: 3 lapisan tapis, teu bau, bahan anti alergi, bungkus sanitasi, breathability anu saé.

* Topeng Saniter sacara efektif nyegah inhalasi lebu, sari, rambut, flu, kuman, sareng sajabana. Cocog sareng beberesih sapopoé, alérgi
jalma, tanaga jasa (médis, dental, keperawatan, katering, klinik, kageulisan, kuku, piaraan, sareng sajabana), ogé pasién anu peryogi
panyalindungan pernapasan

* Tilepan tilu lapis: rohangan napas 3D

Klip irung disumputkeun: tiasa nuturkeun pangaturan kontur raray, pas kana raray

*  Tinggi-elastis, buleud atanapi datar earloop tekanan low, Ceuli langkung nyaman


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

* Pakai Topeng Panon Kauntungan: 3 lapisan tapis, teu bau, bahan anti alergi, bungkus sanitasi, breathability anu saé.

* Topeng Saniter sacara efektif nyegah inhalasi lebu, sari, rambut, flu, kuman, sareng sajabana. Cocog sareng beberesih sapopoé, alérgi
jalma, tanaga jasa (médis, dental, keperawatan, katering, klinik, kageulisan, kuku, piaraan, sareng sajabana), ogé pasién anu peryogi
panyalindungan pernapasan

* Tilepan tilu lapis: rohangan napas 3D

Klip irung disumputkeun: tiasa nuturkeun pangaturan kontur raray, pas kana raray

*  Tinggi-elastis, buleud atanapi datar earloop tekanan low, Ceuli langkung nyaman

 

Topéng nutupan irung sareng sungut pangguna sareng nyayogikeun halangan fisik pikeun cairan sareng bahan partikel.

Spésifikasi:

Bahan 3ply 25g / m2 non-anyaman pp lawon
Ukuranna 17.5x9.5cm
Résistansi cairan 120mmHg
DELTA P <49Pa
Kaseueuran Kelas I
Gaya Earloop elastis
MOQ 10000 pcs
   
Spésifikasi bungkus 10 pcs / pkg, 5pkgs / box., 48 bxs./CTN
Diménsi Box 18,5 × 10 × 9cm
Diménsi karton 38,5 × 41,5 × 56cm
Beurat 13,2kg

FAQ

- Kumaha carana ngadamel panilitian?

Pls ngawartosan kami matéri, ukuran, kuantitas produk anu anjeun peryogikeun, ogé metode pangiriman anu anjeun pikaresep. Kami ngabagéakeun pembeli mimitina. Kantun kirimkeun kami gambar tina tulisan anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun atanapi ngawartosan ngeunaan sarat anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun barang anu tiasa dibanding atanapi bahkan langkung saé.

- Kumaha carana nyungkeun conto barang dagangan?

Saatos mastikeun produk anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nyungkeun conto. Kami ngajak anjeun mariksa kualitasna.

Upami anjeun hoyong sampel standar (teu dilabélan, henteu dicirian), kami bakal dikirimkeun tanpa biaya ka anjeun, simpen pikeun pengiriman. Saatos mastikeun pesen anjeun, biaya angkutan barang sampel bakal dikirangan tina total biaya anjeun.

Upami anjeun kedah ngarobih ukuran produk atanapi spésifikasi batur, kirimkeun kami email ngeunaan detil ngeunaan parobihan éta (langkung saé dina gambar). Urang tiasa ngarobih deui biaya.

- Naha anjeun tiasa ngadamel rarancang pikeun kuring?

Éta tujuan urang! Kami hoyong ngararancang numutkeun ideu sareng inpormasi anjeun. Parobihan alit tiasa dilakukeun gratis. Nanging, parobihan desain ageung bakal mayar biaya tambahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami