Perban Perekat Diri

Pedaran pondok:

Perban Perekat Diri utamina dianggo pikeun mengikat sareng fiksasi éksternal. Salaku tambahan, éta ogé tiasa dianggo ku jalma olahraga anu sering olahraga. Produkna tiasa dibungkus dina pigeulang, ankle sareng tempat-tempat sanés, anu tiasa ngagaduhan peran pelindung anu tangtu.

• Éta dilarapkeun kana perawatan médis ngalereskeun sareng bungkus;

• Disiapkeun kanggo pakakas bantosan teu kahaja sareng tatu perang;

• Dipaké pikeun ngajagi sababaraha latihan, pertandingan, sareng olahraga;

• Operasi lapangan, panyalindungan kaamanan padamelan;

• Nyalindungan diri kulawarga sareng nyalametkeun diri;

• Bungkus médis sato sareng perlindungan olahraga sato;

• Hiasan: gaduh panggunaan anu merenah, sareng warna anu hérang, éta tiasa dianggo salaku hiasan anu saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

• Éta dilarapkeun dina perawatan médis ngalereskeun sareng bungkus;

• Disiapkeun kanggo pakakas bantosan teu kahaja sareng tatu perang;

• Dipaké pikeun ngajagi sababaraha latihan, pertandingan, sareng olahraga;

• Operasi lapangan, panyalindungan kaamanan padamelan;

• Nyalindungan diri kulawarga sareng nyalametkeun diri;

• Bungkus médis sato sareng perlindungan olahraga sato;

• Hiasan: gaduh panggunaan anu merenah, sareng warna anu hérang, éta tiasa dianggo salaku hiasan anu saé.

Kauntungannana:

• Entong lesot;

• Henteu caket kana rambut atanapi kulit, henteu aya résidu daun dina boday saatos dicabut;

• Ngajaga ganti baju primér;

• Nyayogikeun komprési dikontrol;

• Teu aya stimulasi, napas bébas, raoseun

• Tahan cai. 

Pakét & Pengiriman

Pakét: Bungkus karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express

FAQ

Q2: Naha urang tiasa gaduh logo perusahaan nyalira dina pita / inti jero / kertas pelepasan / kotak?

A2: Leres, éta sayogi, karya seni masing-masing disambut.

Q3: Dupi urang mesen perban cohesive kirang ti MOQ?

A3: Upami jumlah na leutik, biayana bakal luhur. Janten henteu kunanaon upami anjeun hoyong gaduh jumlah sakedik, tapi hargana tiasa

diitung deui.

Q4: Kumaha upami sampel gratis?

A4: Urang tiasa nawiskeun jasa sampel gratis (produk konvensional), tapi biaya express anjeun nyalira.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan sarat konsumén.

Q5: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

A5: Tangtosna. Upami anjeun hoyong didatangan pabrik kami, mangga ngahubungan kami pikeun janji. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami