Perban moyok

Pedaran pondok:

Plester Perban didamel ku perban kasa anu naék bubur, tambihan moyok bubuk Paris pikeun didamel, saatos direndoskeun ku cai, tiasa ngeraskeun dina waktos anu singget ngarengsekeun desain, gaduh kamampuan modél anu kuat pisan, stabilitas anu saé. Dipaké pikeun ngalereskeun bedah orthopedic atanapi orthopedic, ngadamel kapang, alat bantu pikeun anggota badan buatan, stén pelindung pikeun kaduruk, sareng sajabana, kalayan harga murah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

Diwangun tina lawon kasa-polos kasaéan dilapis ku campuran alfa sareng béta

kristal kalsium sulfat, spooled dina inti plastik buleud perforated.

 

1. Waktu beuleum 2 dugi ka 3 detik hungkul.

2. kamampuan molding alus teuing.

3. Waktos netepkeun awal dina 3 dugi ka 5 menit, dina suhu cai perendaman 20 C.

4. Tiasa taliti tunduk kana beurat awak saatos 30 menit.

5. leungitna moyok pisan.

6.  Nalika leres-leres karasa gaduh kakuatan tinggi dina konsumsi perban anu rendah.

Ukuran Sareng Paket:

Barang Spésifikasi Paking (Gulung / CTN) Ukuran karton (cm)
POP-0101 5cmx2.7m 240 57x33x26
POP-0102 7.5cmx2.7m 240 57x33x36
POP-0103 10cmx2.7m 120 57x33x24
POP-0104 12.5cmx2.7m 120 57x33x29
POP-0105 15cmx2.7m 120 57x33x29
POP-0106 20cmx2.7m 60 57x33x23
POP-0107 7.5cmx3m 240 58x34x36
POP-0108 10cmx3m 120 58x34x24
POP-0109 12.5cmx3m 120 58x34x29
POP-0110 15cmx3m 120 58x34x33
POP-0111 20cmx3m 60 58x34x23
POP-0112 7.5cmx4.6m 144 44x40x36
POP-0113 10cmx4.6m 72 44x40x24
POP-0114 12.5cmx4.6m 72 44x40x29
POP-0115 15cmx4.6m 72 44x40x33
POP-0116 20cmx4.6m 36 44x40x23

Pakét & Pengiriman

Pakét: Bungkus karton

Waktos Delivry: dina 3 minggu ti tanggal konfirmasi urutan

Pengiriman: Ku laut / hawa / express

FAQ

1. Naon ari MOQ?

Barang anu bénten-bénten sareng béda dipénta, umumna henteu kirang ti 2000 USD pikeun hiji urutan (urutan sampel tiasa dibahas)

Sampel 2.ls gratis sayogi sateuacan dikonfirmasi konfirmasi?

Kaseueuran sampel anu tiasa dianggo tiasa gratis kanggo anjeun Tapi salaku dasar, angkutan barang sampel.

3. Kumaha cara mesen?

A.Hubungi kami online langsung atanapi kirimkeun daptar panilitian nganggo nami barang, spésifikasi & kuantitas ka alamat email kami, anu ngajual khusus bakal ngahubungi sareng negosiasi sareng anjeun ngeunaan sadaya detil.

B.TT Pra-Pamayaran 30% saatos nampi Introice Proforma kami, teras Mimitian produksi.

C Pengiriman & mayar saldo 70% nalika kami ngadamel sadaya dokumén ka anjeun.

D. Kami bakal tetep kontak sareng anjeun saatos anjeun ngagaduhan barang pikeun jasa anu langkung saé sareng saran nanaon anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami