Pakai Isolasi Pakai dina pakean kaamanan Pakéan Isolasi Tahan Air Kalong Gaun

Pedaran pondok:

a. Gown bedah didamel tina bahan komposit anu kualitas luhur. Éta breathable, waterproofing, sareng bébas statis.

b. Pikeun pamariksaan pencegahan wabah di tempat umum sareng pembasmian inféksi daérah anu terkontaminasi virus, éta dianggo dina militér, médis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah sareng lapangan sanésna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:

a. Gown bedah didamel tina bahan komposit anu kualitas luhur. Éta breathable, waterproofing, sareng bébas statis.

b. Pikeun pamariksaan pencegahan wabah di tempat umum sareng pembasmian inféksi daérah anu terkontaminasi virus, éta dianggo dina militér, médis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah sareng lapangan sanésna.

Spésifikasi

Tipe lawon SMS
Beurat 40gsm
Tés Baju EN13795-1-2019, EC-REP
Jenis kelamin Unisex
Fitur Leungeun baju panjang, beuheung buleud (Velcro), cuff iga, dasi pinggang ganda, kelim ultrasonik
Warna Biru

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan 

PP Paket 1 pc / kantong

50 pcs / CTN

Ukuran karton 60 * 44 * 36cm

Beurat kotor 7,5KG

FAQ

- Kumaha carana ngadamel panilitian?

Pls ngawartosan kami matéri, ukuran, kuantitas produk anu anjeun peryogikeun, ogé metode pangiriman anu anjeun pikaresep. Kami ngabagéakeun pembeli mimitina. Kantun kirimkeun kami gambar tina tulisan anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun atanapi ngawartosan ngeunaan sarat anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun barang anu tiasa dibanding atanapi bahkan langkung saé.

- Naha anjeun tiasa ngadamel rarancang pikeun kuring?

Éta tujuan urang! Kami hoyong ngararancang numutkeun ideu sareng inpormasi anjeun. Parobihan alit tiasa dilakukeun gratis. Nanging, parobihan desain ageung bakal mayar biaya tambahan.

- Naon waktos pengiriman barang anu biasa?

Waktu pengiriman biasana 45 dinten.

- Naon istilah pamayaranana?

Kami nampi T / T.

- Kumaha upami aya masalah sareng produk saatos nampi?

Kami nyandak gambar pikeun anjeun sateuacan dikonfirmasi konfirmasi. Upami anjeun nyatet kakirangan produksi, punten kirimkeun kami bewara (gambar produk ku email). Urang bakal menerkeun naon anu henteu cocog atanapi ngadamel kompensasi anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK